Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není na světě člověk ten, co by se zavděčil lidem všem. Když se vítězka světové soutěže krásy Natálie Kočendová (24) rozhodla pro změnu účesu, s mnoha kladnými reakcemi se nesetkala. Její fanoušci ji milovali jako zářivou blondýnku, s tmavší barvou se nemohou vyrovnat.

Kritizují, že Natálie s novou barvou vypadá starší a usedlejší. Mnozí ji prý nepoznávají. "Kdo jsi a co jsi udělala s Natálkou?" ptá se s nadsázkou jeden z fanoušků. "Tahle proměna se nepovedla. Světlá barva a dlouhé vlasy lepší," zazněla kritika i na to, že si modelka nechala svoji dlouhou hřívu nejen obarvit, ale i zastřihnout.

Shoda panovala v téměř všech reakcích, i když Natálce píší, že i tak je krásná a vyniknou jí víc oči. Její sledující doufají, že vlasy ztmavila jen na čas, aby se ozdravily ze slunce, a k blond se opět vrátí. Jak se líbí nový účes vám, můžete hlasovat v anketě pod článkem.

Líbí se vám nový účes Natálie Kočendové?
Blond jí slušela mnohem víc
14 %
Je to zajímavá změna
32,8 %
Důležité je, co v hlavě, ne na hlavě
53,2 %
Celkem hlasovalo 20375 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám