Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Olga Lounová (43) nemůže být šťastnější. Již dva měsíce je hrdou maminkou krásné dcerky Arianne, kterou má se svým přítelem, hokejovým trenérem Janem Kreglem. Pyšní rodiče se teď pochlubili fotkou během hodiny tance a malou princeznu nezapomněli vzít s sebou.

„Tak jsme se konečně vyrazili učit něco společně a rovnou společenské tance! I s maličkou, která byla vzhůru ale jen poslední minutku. Vybrali jsme si k tomu nejlepšího učitele, který se vrátil po letech z Ameriky, kde vyhrál mnohokrát nejlepšího učitele jednotlivých stylů na světě nejen sám za sebe, ale i se svými studenty a vyvinul vlastní speciální techniku učení tanců starších žáků,“ svěřila se fanouškům Olga.

Možná právě díky této lekci se z malé Arianne jednou stane úspěšná tanečnice. Mateřství si Olga užívá, Arianne je prý hodné miminko, i když ji klasicky občas potrápí bolavé bříško. "Hned jsme se na sebe navázaly, okamžitě jsem se rozkojila, spíme spolu, všechno šlo bez problémů. Mám velkou radost z toho, jak je všechno hezké," svěřila se nedávno Super.cz Olga Lounová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám