Hlavní obsah
Článek

Originální dar za 25 tisíc liber (asi 750 tisíc korun) má pro svého manžela Williama (41) nachystaný jeho manželka Kate (42).

Jak uvedl list The Sun, vévodkyně z Cambridge pro následníka trůnu nechala namalovat svůj portrét od umělkyně Nicky Philipps, která už v roce 2010 namalovala například také dvojportrét Williama s bratrem Harrym.

Deník napsal, že Kate čtyřikrát tajně navštívila malířčin ateliér, když byl její muž služebně na Falklandách. „Většinu párů by nenapadlo, že by obraz milovaného mohl být výborný dárek, toto je ale něco mimořádného,“ sdělil listu zdroj.

„Toto je první portrét, pro nějž Kate stála modelem a to je pro členy královské rodiny velká věc,“ doplnil. The Sun dodal, že za dárek zaplatil Williamův otec princ Charles (63).

Sama umělkyně prozradila, že namalovat vévodkynin portrét není nic snadného, je totiž „příliš krásná“. „Dobře vyhlížející lidi je vždy těžké namalovat, protože mají symetrické obličeje,“ uvedla.

Předpokládá se, že William obraz dostane na své červnové narozeninové oslavě. Nebude ale prý zdaleka jediným darem, který Kate svému muži dá.

Reklama

Další články

Načítám