Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalý italský fotbalista Francesco Totti (46) se loni rozvedl s o čtyři roky mladší manželkou Ilary Blasi. Manželství se rozpadlo po dvaceti letech. Společně vychovávali syna Cristiana (16) a dcery Chanel (15) a Isabel (6).

Někdejší kapitán AS Řím se totiž zakoukal do vnadné květinářky Noemi Bocchi, jež je velkou fotbalovou fanynkou. Z počátečního úletu se brzy vyklubal vztah, který trvá dodnes. Bocchi se loni rozešla se svým partnerem Mariem Cauccim, majitelem menšího fotbalového klubu v Římě nazvaném Tivoli, s nímž má dvě děti.

Fotografové Tottiho a jeho lásku zastihli na dovolené v Miami, kde si oba dopřávali opalovačku na prosluněné pláži. Noemi v plavkách samozřejmě neopomněla vystavit své vnady. Zdá se, že legendární italský sportovec je tak opět šťastný. Na dovolené s ním ostatně trávila čas i patnáctiletá dcera Chanel, která tak zjevně s tátovou novou partnerkou nemá vůbec žádný problém.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám