Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Simonu Fehérovou sice kouč Rytmus vyhodil ze svého týmu, ale nepřijde rozhodně zkrátka. Naopak si polepšila. Hitmaker Michal David (63) pro ni zatím jako pro jedinou ze semifinalistů něco udělal. "Máme před podpisem smlouvy, připravujeme singl," svěřil exkluzivně Super.cz.

Ze svého týmu zatím slíbil jen jedné z šestice postupujících, že si s ním zazpívá na koncertu. "A hodlám to dodržet," sliboval. Pokud jde o role v muzikálech, moc to nevidí. "Petr Kutheil už v mých muzikálech zpívá, pokud jde o ostatní, zdají se mi spíš jako popové než jako muzikálové typy," přiznal.

Toho, že právě Petru Kutheilovi, jehož zná roky, nejvíc zavařil a poslal ho do rozstřelu, nelituje. "Nedržel rytmus a to by si jako profík neměl dovolit. Pak si napravil reputaci," konstatoval. "Já taky Michalovi nic nevyčítám. A aspoň jsem byl dvakrát v hlavním vysílacím čase na obrazovce," kontroval Kutheil, jenž už je také autorem muzikálu. Připravuje dětský projekt Kapka medu pro Verunku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám