Hlavní obsah
Článek

Herečka Tori Spelling (50) sice musela být krátce před vánočními svátky hospitalizována kvůli dýchacím potížím, ale jak je vidět, už je zcela v pořádku a konec loňského roku již stihla strávit se svými nejbližšími.

Nedávno se pochlubila krásnou rodinnou fotografií. Představitelka Donny ze seriálu Beverly Hills 90210 je na ní zachycena u obřího vánočního stromu se svým manželem Deanem McDermottem, jejich pěti dětmi a ještě dcerou Lolou, kterou adoptovala Deanova exmanželka Mary Jo Eustace.

Spelling k fotografii přidala i komentář: „Nový rok 2023. Minulou noc. Slavili jsme jako rodina. Jen postrádáme Jacka.“ Jack je synem McDermotta, jehož má se zmiňovanou bývalou manželkou, s níž byl ženatý v letech 1993 – 2006.

Začátky vztahu Deana a Tori byly skandální, jelikož dvojice se seznámila v roce 2005 během společného natáčení snímku Mind Over Murder v Ottawě, kde si spolu hned začali a podváděli své tehdejší polovičky. Tori byla totiž tou dobou pro změnu vdaná za herce Charlieho Shaniana.

Pouto mezi nimi ale bylo tak silné, že se oba rozvedli a hned následující rok měli v květnu svatbu na Fidži. Nevěru pak od McDermotta zažila i samotná Spelling, a to krátce po narození jejich druhého syna v roce 2013. Následovala manželská, ale i finanční krize, avšak i díky terapiím se nakonec jejich manželství podařilo zachránit a poslední roky se zdá být opravdu šťastné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám