Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Včerejší večírek pěvecké soutěže Hlas ČeskoSlovenska byl první českou akcí, na které se objevila Dara Rolins (51) po měsíční dovolené na Bali. Náš rozhovor se proto nemohl točit okolo ničeho jiného než pobytu na Ostrově bohů.

„Pokud někdo touží navštívit Asii, tak Bali je naprosto ideální. Krásnější místo jsem snad v životě nenavštívila," pěla ódy na indonéský ostrov Rolins.

Blonďatá kráska se na večírku chlubila bronzovou pokožkou. „Vyhýbali jsme se sluníčku, ale jelikož jsme tam byli čtyři týdny, tak to bylo složité. Moje vizážistka mi už za to ale vynadala," smála se Dara.

Na naši otázku, jestli má na těle vypálené bílé bikiny, zpěvačka reagovala s úsměvem slovy: „Jen takový malinký." Co si pod její odpovědí představit, je čistě na představivosti vás čtenářů.

Na první pohled bylo vidět, že dovolená zpěvačku nakopla. Energii teď bude jistě potřebovat, nejenže od neděle začínají finálová kola Hlasu, ale v květnu ji čeká další soudní stání.

Reklama

Další články

Načítám