Hlavní obsah
Článek

Pro Ivu Pazderkovou (44) byl rok 2022 zlomovým, a to hned od samotného začátku, kdy byla jednou z výrazných hráček drsné reality show Survivor. Z ostrova v Dominikánské republice si přivezla nejen vzpomínky na celý život, ale také lásku.

Srdce herečky si získal Turek Bertug Baloglu, který se podílel na tvorbě show. Háček je v tom, že Bertug zatím do Česka nemůže kvůli vízu, a tak Iva tráví mnoho času právě v Turecku, kde byla také přes svátky.

„Moji milí, do nového roku nám všem přeji, ať si z něj s sebou do toho dalšího neseme co nejkrásnější vzpomínky. A ať ty naše zase pomáhají tvořit ty nejkrásnější vzpomínky i ostatním. To je totiž to jediné, co si opravdu neseme kdykoliv kamkoliv s sebou, nikdo nám je nevezme. A oč krásnější jsou naše vzpomínky, když víme, že jsme nezapomněli ani na ty, pro které je teď moc těžké si ty dobré a krásné tvořit,“ uvedla Pazderková na Instagramu k několika zamilovaným snímkům se svou láskou.

V době, kdy Iva poznala svého nového partnera, byla ovšem ještě zadaná, a to s Hynkem Lorencem, se kterým byla ve vztahu šest let.

"My se s Hynečkem rozešli v míru. Je potřeba, aby si zase člověk uvědomil, co chce a jak to chce. Domluvili jsme se velmi přátelsky na všem, včetně bydlení,“ svěřila se Iva před nějakou dobou pro Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám