Hlavní obsah
Článek

Kim Kardashian (43) je známá tím, že na každé fotce chce vypadat co nejlépe a nebojí se někdy i větších úprav. Její společná rodinná fotka ze štědrovečerní večeře se ovšem stala terčem obrovské kritiky fanoušků. Dokonce mají za to, že se jedná o několik spojených fotografií.

Vánoce u Kardashianů bývají velmi honosné a samozřejmě i pořízené fotografie musí ukazovat dokonalost všech členů rodiny. Společná fotografie Kim po boku matky Kris a jejích sester Kourtney (43), Khloe (38), Kendall (27) a Kylie (25), kterou Kim umístila na sociální síť, ale vyvolala velké pohoršení. Celá fotka totiž vypadá, jako by každá členka rodiny byla vyfocená zvlášť a teprve ve photoshopu byly „slepeny“ k sobě.

„Vyfotili snad každého zvlášť a pak ty nejlepší fotky dali k sobě?“ napsal jeden sledující. A další se přidal. „Proč všechny tváře vypadají upravené tak, jako by tam nikdo z nich ve skutečnosti nebyl?“ Další komentáře na sebe nenechaly dlouho čekat. „Je to tak těžké vyfotit se spolu? Není těžší upravit každého zvlášť? Tahle rodina je záhadná.“

Lidé si navíc všimli i toho, že Kendall Jenner má na fotce nepřirozený postoj. „Kendall se vznáší?“ komentovala sledující. Další sledující se shodli na tom, že by rádi viděli, jak vypadala fotka před úpravou. To se už ale asi nikdo nedozví, protože Kim na komentáře pod fotkou jednoduše neodpovídá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám