Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vánoční komedii Grinch zhlédne většina diváku v průběhu svátků alespoň jednou. Od jejího uvedení uplynulo 22 let, ale přesto si nepatrné chybky ve filmu všimli až teď.

Jedna z divaček na TikToku upozornila, že se v jedné ze scén Grinchovi změní barva očí, a hned se strhla vlna reakcí. Někteří podotýkají, že si nad tím každoročně lámou hlavu, jiní nechápou, že je to nikdy netrklo.

„Vždycky, když sleduji Grinche, zarazí mě chyba, kterou udělali, ať už herci zapomněli dát kontaktní čočky nebo dodělat barvu očí digitálně. V jednu chvíli má Jim Carrey svoje hnědé oči, v dalším momentě jsou tam zpátky zelené,“ popsala, o co jde, ve videu výše.

„No tohle, jak to, že jsem si toho nikdy nevšiml?“ divil se jeden ze sledujících a další se přidávali. „Viděl jsem Grinche tolikrát, ale tohle jsem nikdy nezaznamenal,“ zaznělo také. „Jako malý jsem byl na tom filmu závislý, přesto mě to nikdy netrklo,“ ozval se jiný.

Z videa se stal virál, zhlédlo ho už přes 3,5 milionu lidí a fanoušci se nicméně shodují, že Grinch vypadá dobře i s hnědýma očima. Tvůrci tak podle nich mohli Carreymu klidně usnadnit život.

Herec se nejednou nechal slyšet, že se v masce cítil, jako by ho pohřbili zaživa. „První den trvalo 8,5 hodiny, než mě namaskovali. Odešel jsem do svého přívěsu, prokopl stěnu a řekl tvůrcům, že to nedám. Jeden z nich pak přišel se skvělým nápadem najmout pána, co dělal pro CIA a trénoval lidi, jak zvládnout mučení. A takhle jsem to přežil,“ popsal v pořadu Grahama Nortona Jim Carrey (62).

Expert mu například poradil, aby snědl, na co přijde. Zapnul si televizi, když pocítí, že začíná vyšilovat, šel se projít, bouchnul se do hlavy nebo kouřil, co to půjde. Na to konto Carrey přiznal, že natáčení prakticky prokouřil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám