Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Vlaďka Erbová (29) sice po dvou letech dospěla k rozvodu s hokejistou Zdeňkem Bahenským (25), její problémy ale neskončily. "Někdy mám pocit, že koupit si semeno a nechat si ho aplikovat je menší zlo, než si na to hledat tatínka a pak se s ním dohadovat. Lidi, proč mám rozum až dnes?," naříká modelka na jedné ze sociálních sítí.

Vlaďka se Zdeňkem byli rozvedeni před čtrnácti dny. Měli hotové majetkové vyrovnání a bylo určeno i výživné na jejich dceru Viktorku. "Zdeněk má od dubna platit deset tisíc korun měsíčně," řekla Super.cz . Zároveň ale sdělila, že chce bývalého manžela požádat o to, aby mohla mít Viktorka dvě příjmení.

Sama se totiž po rozvodu chce vrátit k dívčímu jménu a kdyby se dcera jmenovala jinak, bylo by to i administrativně komplikované. Právě v tom je zřejmě pověstné jádro pudla. Bahenského se to totiž hodně dotklo.Komplikace, které rozchod modelky a hokejisty provázely před časem, začaly nyní nanovo.

"Už na to všechno nemám trpělivost. Čekám už zase sociálky a trestní oznámení," prozradila Erbová. Dál už nechtěla složitou rodinnou situaci s otcem svého dítěte komentovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám