Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rodí už za tři týdny, ale ještě pořád chodí do práce. Nová partnerka sporťáka Roberta Záruby (56) prožívá těhotenství tak dobře, že obrazovku dosud neopustila. "Dohodli jsme se ale, že v neděli už opravdu skončím," řekla Super.cz moderátorka publicistického pořadu 168 hodin na České televizi Nora Fridrichová.

Vysokým stupněm těhotenství přidělává problémy hlavně televizním kostymérkám. "Já už se sama nějak obléknu, ale ony musí řešit, co mi dát na sebe do studia a mají to dost těžké," vysvětlila Nora, která přibrala něco k patnácti kilům. "Podle doktora mám váhu akorát a doufám, že nahoru to už nepůjde," věří Fridrichová, která se chce na podzim zase vrátit do práce.

Jestli budou mít holčičku nebo chlapečka, si partneři nenechali říct. "Ale jméno máme zatím jen pro holčičku a pořád to stejně řešíme. Už jsem si dělala legraci, že miminko dostane místo jména číslo. To by bylo pěkné, ne? Třeba takový Šestka Záruba," žertovala Nora.

Výbavičku pro miminko, které se chystá porodit v porodnici U Apolináře, už konečně má. "Dlouho jsem to odkládala, pak jsem někde v rozhovoru řekla, že ještě nic nemám a najednou mi toho moje kamarádky a známé snesly tolik, že to snad ani neužijeme. Vůbec jsem netušila, že takový černý trh s miminkovským oblečením funguje, ale sama se do něj taky ráda zapojím a budu posílat oblečení dál," uzavřela Nora.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám