Hlavní obsah
Článek

Byl to románek jak z červené knihovny, teď už mu je ale navždy konec. Bývalá hvězda televize Nova Petr Casanova (38) začal randit se stále vdanou Monikou Marešovou (49), jenže záhy dostal kopačky. Doteď ale neví, proč. Přinášíme exkluzivní zpověď exmilence Moniky, jenž nám popsal, jakou romantiku s krásnou matkou dvou dětí prožíval.

Casanova se s Marešovou potkal na lyžování v Alpách. „Seznámily nás děti. Můj Kuba je o dva roky starší než Mončin syn Jakub. Jsou to velcí kámoši. Jeden druhému teď asi budou chybět. Hráli si v dětském klubu, zapojili mě do stolní kopané a vyhráli cenu. Od té doby nebyl den, abychom si s Mončou aspoň nenapsali,“ vzpomíná exmilenec Marešové.

„Stihli jsme všechno moc rychle. Monika mi náhle napsala, jak se jí stýská a musí mě vidět. Musel jsem odejít z jednání, a v Pařížské jsme se dvacet minut objímali tak, že jí dali na auto botičku, aniž jsme si toho všimli,“ vzpomíná na úžasný intimní zážitek s Marešovou podnikatel v cestovním ruchu a šéfredaktor magazínu pro horních deset tisíc.

Jejich vztah pak nabral rychlý spád. „Večery s kapelou, která hrála jen pro nás, procházky na Petříně, Karlově mostě a v Průhonicích, krásný víkend... Pak mi hned řekla, že prostě nechce pokračovat,“ nechápe dodnes Casanova, co se vlastně stalo.

Tvrdí ale, že ho to nemrzí. „Monika je jedna z nejúžasnějších žen, ne-li nejúžasnější, jakou jsem kdy poznal. Není důležité, s kým bude a už vůbec ne, zda právě se mnou, ale hlavně, aby byla šťastná. Z dálky se budu stále dívat, jak se má. Jen ona ví, co ji šťastnou udělá. Těším se, až v novinách uvidím její zamilovaný úsměv, ať už po boku kohokoli. Ona si štěstí zaslouží, moc a moc. Je mi líto, že to tak dopadlo, ale pro Monču platí, že někdy, když v životě nedostáváte to, po čem toužíte, nemusí to být proto, že si to nezasloužíte, ale proto, že si zasloužíte mnohem víc,“ dodává Petr Casanova.

Reklama

Další články

Načítám