Hlavní obsah
Článek

Modelka Veronika Kopřivová (33) a její partner Miroslav Dubovický si konečně oddechli. Jejich dcera Ella (1,5) byla hospitalizována v Motole se zánětlivým onemocněním sklípků spánkové kosti. Hrozilo, že bude muset podstoupit operaci. Léčba ale naštěstí zabrala a dcerka už může domů.

„Máme za sebou týden hrůzy. Na to, jak byla situace vážná, tak Ell stav se po pár dnech léčby výrazně zlepšil a vyhnula se operaci, takže po týdnu se jdeme doléčit domů. Ani nevíte jak se těšíme domu a na postel, my obě, týden jsme v ní nespaly,“ svěřila Kopřivová.

Nejdůležitější je ale stejně jen to, že už se malá holčička cítí lépe. „Ell už má zase ty jiskřičky v očích, barvu ve tvářích, chuť k jídlu a zlobí maminku, takže svět je zase v pořádku,“ rozněžnila se Kopřivová, jež dříve žila s hokejistou Jaromírem Jágrem.

Veronika ale prožívala obrovský strach, který zná snad každý milující rodič. „Upřímně, poznala jsem co je mít opravdu strach, strach o své dítě. Neexistuje větší bezmoc, než vidět trpět vlastní dítě, nemůžete to vzít na sebe, nemůžete prostě udělat vůbec nic. Obdivuji sílu a víru všech rodičů, co řeší ty velké zdravotní komplikace, život ohrožující, je mi to moc líto,“ dodala modelka, jež všem fanouškům děkovala za slova plná podpory.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám