Hlavní obsah
Článek

Hvězda reality show 1000-lb Sisters Tammy Slaton (36) je vdanou paní! Tammy, spolu s mladší sestrou Amy, proslula jako „půltunová sestra“ díky pořadu stanice TLC, jenž dokumentuje jejich životy a boj s obezitou.

V léčebném zařízení v Ohiu nyní Tammy našla lásku. V sobotu oznámila, že se provdala za partnera Caleba Willinghama, s nímž se seznámila právě tam.

„Všichni mě znáte jako Tammy Slaton, ale teď mě budete znát jako paní Tammy Willingham. Jsem teď vdaná!“ nechala se slyšet hvězda vlastní show.

Tammy s manželem Calebem Willinghamem

Tammy a Caleb na svatbu pozvali 30 nejbližších. Nevěsta oblékla bílé svatební šaty a korunku. Nechyběla ani její sestra Amy, která ji samozřejmě přišla podpořit, jak uvedl People.

K žádosti o ruku došlo podle všeho v říjnu. Pár má mnoho společného, oba se léčí s obezitou, a tak si byli vzájemně oporou, která postupně přerostla v lásku. Caleb se plánuje přestěhovat za svou ženou do Kentucky a jejich svatební den diváci stanice TLC mohou zhlédnout v nové sérii 1000-lb Sisters, jež startuje v lednu.

Tammy už v minulosti dokumentovala svůj milostný život. Loni v prosinci ukončila vztah s bývalým partnerem Philipem, kterého její sestra Amy příliš v oblibě neměla.

Amy a Tammy vážily dohromady neuvěřitelných 498 kilo - proto přezdívka „půltunové sestry“. Mladší Amy (34), která z původních 181 kil zhubla na 122, je už dvojnásobnou maminkou, s manželem Michaelem Haltermanem má dva chlapce.

Tammy vážila 317 kilo, když na tom byla nejhůř. Později zhubla na 286, s váhou ale dlouhodobě bojovala. V léčebně je už podruhé a pomalu se jí opět daří postavit na nohy a ujít krátké vzdálenosti. Dokonce zhubla natolik, že mohla podstoupit bariatrický zákrok.

S Calebem se těší na společný život, není ovšem zatím jasné, jestli budou ze zařízení propuštěni současně. Tammy měla léčebnu opustit koncem srpna, měsíc po zákroku, ale rodina na ni tlačí, aby tam zůstala déle. Pobyt jí svědčí, neboť zdravotníci dohlížejí na její dietu a léčbu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám