Hlavní obsah
Článek

V minulém týdnu jsme pro vás vybrali ty nejkrásnější účastnice pěvecké soutěže Hlas ČeskoSlovenska. Nyní je na čase upozornit na ty nejpohlednější chlapce.

Největší oblibu zejména mezi mladšími fanynkami si vysloužil Michal Chrenko. Snědý krasavec bodoval již ve třetí řadě slovenské SuperStar, a ne nadarmo byl označován za nejvíce sexy finalistu, který se v této soutěži kdy objevil.

Pro změnu Juraj Zaujec sice není prvoplánový krasavec, tento učitel na hudební škole ale vyzařuje velkým charizmatem, a to se cení.

Mezi náctiletými fanynkami si stále největší oblibu udržuje Daniel Mrózek. Dívky mohou snít, že jim jeho jemný hlásek bude zpívat do ouška zamilované písně, anebo jim tento budoucí kadeřník alespoň upraví vlasy.

Adam Koubek pro změnu sází na image Mirka Dušína, ten si to totiž se svou urostlou postavou, sametovým hlasem a galantním chováním může dovolit.

David Weingartner se bude líbit zejména těm, kteří dávají přednost jedincům menšího vzrůstu. Už Michal David mu prorokoval úspěch u dívek.

Za dobu působení v chlapecké skupině V.I.P. nasbíral Jiří Koběrský sympatie v dámském publiku. Dnes už je sice jeho fanynkám hodně přes třicet, ale díky účasti v Hlase se možná jejich věkový průměr sníží.

Tuto neděli se ukáže, jestli chlapcům pomůže jejich líbivý vzhled, nebo je zásadní hlas.

Reklama

Další články

Načítám