Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O víkendu se na Floridě v luxusním rezortu Mar-A-Lago uskutečnila pompézní svatba dcery Donalda Trumpa (76) a jeho bývalé ženy Marly Maples (59). Devětadvacetiletá Tiffany Trump řekla své ‚ano‘ o čtyři roky mladšímu miliardáři Michaelu Boulosovi.

K prvnímu tanci si v sobotu večer novomanželé zvolili píseň Dancing In The Moonlight. S Tiffany, která ve svůj velký den oslnila v róbě značky Elie Saab, si posléze zatančil i pyšný otec, a to na hit Here Comes The Sun od Beatles.

Přestože Trump vypadal s výběrem dceřiny drahé polovičky naprosto spokojen, neodpustil si menší pohrůžku: „Raději se o ni postarej!“ Vzápětí však svého zetě zasypal chválou a vyzdvihl, jak je na svůj věk moudrý.

„Nepochybně jsi výjimečný člověk, zvlášť na svůj věk. Viděl jsem tě jednat s velkými lidmi. Jste dva úžasní lidé a tohle byl krásný den,“ rozplýval se Trump. Ani Marla Maples neskrývala nadšení a pochválila mimo jiné zbytek Trumpovy rodiny za podporu její dcery.

Mezi svatebčany kromě rodičů novomanželů nechyběli ani nevěstini starší sourozenci Ivanka (41), Donald Jr. (44) a Eric (38), které má bývalý americký prezident se svou první manželkou Ivanou Trump (†73), která letos v červenci tragicky zemřela po pádu ze schodů ve svém domě.

Ivanku, jež oslnila v bledě modré róbě, doprovázel manžel Jared Kushner a jejich děti Arabella (11), Joseph (9) a Theodor (6). Stejně tak i její bratři dorazili se svými rodinami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám