Hlavní obsah
Článek

Do povědomí lidí se dostala nejen jako revivalová dvojnice Darinky Rolincové, ale také díky skandálu kolem nahých fotek Jiřího Krytináře. Ten už jí dnes nikdo neodpáře. Olivie Žižková (48) však jede dál.

Stále dělá představení a programy pro děti s pohádkovými písničkami. Můžete ji slyšet také v programu s největšími peckami Darinky Rolincové z její dětské éry, kdy nepoznáte její hlas od originálu. „Úspěch má tenhle program hlavně na Slovensku. Lidi kolikrát stojí a pláčou dojetím,“ říká česká Darinka, která se v poslední době stále více soustředí na původní tvorbu.

Nyní se vytasila s novinkovým klipem Býčí krev. „Písničku jsem si napsala sama asi před deseti lety. Ležela mi v šuplíku a teď jsme se k ní vrátili. Text mi napsala Markéta Fialová Lesse. Chtěla jsem, aby text vypovídal o mně. Jsem narozená v dubnu ve znamení Býka, proto se jmenuje Býčí krev. Vidím se v ní,“ říká dáma, která se nebála odhalit před objektivem a brzy oslaví jednačtyřicáté narozeniny.

V novém klipu můžete Olivii vidět s manželem Janem Žižkou, který od sedmdesátých let hrál na bubny v doprovodné skupině Karla Gotta. „Klip jsme natáčeli pod Lahovickým mostem u Zbraslavi,“ prozradila herečka a zpěvačka, která si nechala pro natáčení vytvořit speciální účes u své dvorní kadeřnice Simony. „Češe mě už patnáct let na každé natáčení a focení. Je to výborná kamarádka,“ prohlašuje Olivie, kterou prý brzy uvidíme v nové zajímavé herecké roli. „Nechci to zakřiknout. Vše se dozvíte včas,“ dodala dáma, o které ještě zřejmě uslyšíme.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám