Hlavní obsah
Článek

Porotce soutěže Česko Slovensko má Talent Jaro Slávik (49) je sice ženatý, ale ani to mu nebrání v tom, aby chodil na cizí "zahrádky". Nedávno ho takhle načapali v noci, jak se centrem Prahy prochází s tajemnou blondýnkou, jíž po celou dobu bezostyšně osahával její sošný zadeček. Nyní se provalilo, o koho šlo. Onou neznámou je miliónům milovníků filmů pro dospělé dobře známá pornoherečka Diamond Gold (24). Podívejte se do fotogalerie, jak to jeho Slávikově kůstce v práci sluší!

To, že se slečna živí poněkud prostopášným povoláním, z něhož by její farář rozhodně neměl radost, ale Slávikovi nevadí. "Nezajímám se o povolání svých milenek," mává nad tím rukou hudební producent.

Jeho nová vyvolená je občanským jménem Zlata R. S tou se často rád Slávik podle deníku Aha! prochází pražskými uličkami. Ale určitě nejde jen o platonickou lásku a slovenský porotce jistě rád využije dostatečné kvalifikace mladé dívky v erotické oblasti.

A co na to jeho manželka Andrea Schmidtová? Asi nic. "Jsem šťastně ženatý. Podobným fámám nevěří," tvrdí Slávik. Že by se nevěře začalo říkat jiným slovem, fáma?

Reklama

Další články

Načítám