Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Domenico Martucci (47) chce od Josefa Rychtáře (65) urnu s popelem Ivety Bartošové (†48), respektive chce, aby ji dal rodině zesnulé zpěvačky, která by si ji přála pohřbít na hřbitově ve Frenštátu. Takhle zní jeho nabídka:

„Abych uzavřel z mé strany jednou provždy svoje účty s Josefem Rychtářem, chtěl bych mu nabídnout dohodu výhodnou pro obě strany: Jak víte, Josef Rychtář prohrál dva soudy v Itálii. Za to, že byl odsouzen na 30 hodin veřejných prací a dalším rozsudkem podmínečně na 3 roky vězení, s tím nic dělat nemůžu, ale co se týká náhrady škody ve výši 20 tisíc eur (asi 550 tisíc korun), které mi musí zaplatit, jsem se rozhodl tyto peníze nepřijmout. Ovšem za určitých podmínek,“ píše.

„První: musí vrátit urnu s Ivetiným popelem její rodině. Druhá: musí se veřejně omluvit mé mamince za výtržnost, kterou způsobil v Peschici, a že se dobýval násilím do zámku. Myslím, že za ušetřeného půl milionu Kč by to udělat mohl, ostatně přišel si na slušné peníze už díky fotkám s urnou,“ stanovil si Martucci.

Jaká bude Rychtářova reakce?

Reklama

Další články

Načítám