Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V roce 1995 nastoupila Leona Machálková (56) do muzikálu Dracula v dvojroli Adriany a Sandry, osudové lásky upíra. "Po roce, kdy odešla Lucie Bílá (58), jsem ale začala hrát Lorraine a na moje místo přišla Iveta Bartošová (†48)," zavzpomínala Leona, která se do svojí první velké muzikálové role opět vrací.

A kdyby si musela obléknout kostým, který tenkrát v Paláci kultury, kde se Dracula uváděl, stále by se do něj prý vešla. "To určitě, ale budeme mít kostýmy jiné, ty, v nichž se hrál Dracula před pár lety v divadle Hybernia," upřesnila. Jediné, co se na jejím vzhledu od dob první verze muzikálu změnilo, je nos, který si nechala vylepšit od plastického chirurga.

Leona je opět krásně štíhlá, i když se v létě objevily snímky, které jí zrovna nelichotily, z koncertu v Českém Krumlově. Vypadalo to, že zpěvačka pořádně nakynula. "To ani ne, myslím si, že celá tahle kauza byla těžká podpásovka. Ti, kteří se o to postarali, o tom vědí své. Já jsem pořád stejná a nějaké kilo v tom nehraje roli," uzavřela Leona, která se kromě Draculy, který se bude uvádět i ve velkých halách, připravuje i na muzikál Mamma Mia! a nacvičuje náročné taneční choreografie, díky nimž bude mít postavu možná ještě lepší než ve svých pětadvaceti.

Reklama

Další články

Načítám