Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eliška Bučková (34) pokračuje ve svém zkrášlování, ale nikoli prý tak, jak informují ostatní média. Momentálně je bez zubu, který jí vytrhli před Vánocemi. "Čekám na nový, trvá to devět měsíců, než sroste kost," vysvětlila.

"Teď se chystám na bělení a další estetické úpravy, které budou vidět zvenku. Zatím to byly jen hloubkové věci," upřesnila. Tím jsme přirozeně přešli k tomu, jak to vlastně má s botoxem a přifouklými rtíky, o nichž po přehlídce Natali Ruden psala snad polovina médií.

"Kdybych měla botox, tak tohle neudělám, tak to asi budu reklamovat," smála se Eliška a předváděla nám, jak dokáže krčit čelo. "Předloni jsem na něm opravdu byla, ostatně točili jste z toho i reportáž, ale teď ne, dávám si pauzu," dodala.

"Ani kačera nemám, i když jsem to zkoušela, ale to už dávno vyprchalo. Mám takovou rtěnku a lesk, které zvětšují rty," tvrdí. "Nevím, proč ze mne všichni dělají plastikovou a botoxovou královnu, je mnoho kolegyň, které toho mají víc. A třeba prodloužené vlasy nebo gelové nehty, které jsem já už sundala, má skoro každá," uzavřela téma zkrášlování Eliška.

Související témata:

Další články

Načítám