Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Daniela Peštová (53) vyrazila do centra pražského módního dění. Mimořádně opustila své tři potomky a čtvrteční večer strávila na luxusní Pařížské třídě. A i v džínách a košili vypadala lépe než dvacítka. I přes relativně obyčejné oblečení si neodpustila módní výstřelek, úchvatné střevíčky na ultra vysokém podpatku.

"Ty se v Čechách ještě neprodávají," prozradila Super.cz Peštová. "Jsou od Miu Miu a dělají je ještě v zelené," poradila dámám s tím, že opravdu netuší, za kolik by se botky daly pořídit v korunách. Nádhernou figuru Peštové neskrylo ani relativně asexuální oděv. To, že je matkou třech dětí, snad ani není možné,

Peštová vystřídala dvě luxusní party k otevření obchodů, jejichž sortiment je snem snad každé ženy. Nevynechaly je ani další půvabné dámy, které si na svých outfitech daly skutečně záležet. A to i když nejraději chodí v džínách. Prim vedly letní šatičky nejrůznějších střihů.

Velké pozdvižení způsobily masivní a velmi dlouhé náušnice, které si nasadila známá podnikatelka Tamara Kotvalová Bendlová na otevření svého obchodu. Zdálo se, že jí musí utrhnout uši. "Je to jen bižuterie a mají skvělou vychytávku. Nedávají se ani do dírek v uších a nejsou to klipsy. Mají zvláštní drátek a ten drží náušnice až za ušima," ukázala Super.cz Bendlová, která se právě otevírala butik s hodinkami Chanel. "Splnila jsem si dávný sen," pýřila se štěstím.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám