Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dvacetiletá Ahlam El Brinis touží stejně jako dalších jedenáct finalistek soutěže Miss Italia po korunce pro tu nejkrásnější. Modelka hrdá na své marocké kořeny by tímto způsobem ráda hájila svou víru, ale během své účasti v klání se prý potýká spíš s kritikou, ovšem ne z řad italské veřejnosti, ale od ‚svých lidí‘.

Pokud by Brinis skutečně zvítězila, stala by se první muslimkou, která by titul v zemi vyhrála.

Půvabná brunetka narozená marockým rodičům v Benátsku na severovýchodě Itálie musí na sociálních sítích kvůli své účasti v soutěži čelit kritice a údajně obdržela už i několik vyhrůžek, a to převážně z řad pravověrných muslimů, kteří její ‚předvádění se‘ nesou s nevolí. Nelíbí se jim ani její pózování v bikinách, sexy oblečení a spodním prádle. Podle nich dívka kazí islámu reputaci.

Brinis se však podle svých slov obrnila a sílu mimo jiné čerpá od své babičky z Maroka, která ji přesvědčuje, že víra je v jejím srdci, ne v oblečení, které nosí...

Reklama

Další články

Načítám