Hlavní obsah
Článek

Venkovní teploty sice k oslavám svátků jara příliš nenabádají, ale Lenka Zahradnická přesto neunikla zvyku, jehož se každoročně obávají české ženy. Její seriálový manžel Martin Kraus se postaral o to, aby neuschla.

Ledové koupele se Lenka dočkala opravdu nečekaně. Známý šprýmař si pro ni totiž připravil překvapení přímo v rámci natáčení seriálu Svatby v Benátkách, kde se jeho kolegyně necítila ohrožena. Martin se však se členy štábu domluvil na podlosti, která seriálovou krásku opravdu zaskočila.

K naplnění velikonočního zvyku totiž došlo přímo před kamerou a Lenka netušila, zda jde o součást scény, již společně odehráli. Několik vteřin se tak nezmohla na reakci, ale poté vytáhla falešné těhotenské bříško a začala jím mlátit režiséra Jána Nováka. Martin Kraus nakonec neunikl trestu a schytal to od Veroniky Gajerové pomlázkou.

„Přiznávám, že jsem se inspiroval Mirkem Etzlerem, který loni na natáčení Cest domů seřezal pomlázkou Andreu Kerestešovou (39). O tom, co dnes na Lenku chystáme, jsme řekli jen pár lidem, aby se nic neprozradilo. Tahle konspirace mě bavila, jak se říká - když můžu, tak pomůžu,” chechtal se Martin.

Reklama

Další články

Načítám