Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě před zahájením slavnostního večera předávání filmových cen Český lev se Super.cz dostal na poslední zkoušku. Hvězdy v čele s Lucií Bílou (58) a Karlem Gottem (†80) byly ještě v civilu a před posledními zásahy vizážistek.

Největší trauma prožívala Marta Kubišová, která bude předávat cenu ve chvíli, kdy její milovaný pes, devítiletá fenka azavaka Ganiet, bude ležet na operačním sále. "Má problémy s močovými cestami a jiný vhodný termín nebyl," vysvětlila zpěvačka.

Lucie Bílá se zodpovědně připravovala, dokonce se naučila i protahovací cviky, aby prý nebyla za moderátorským pultem zdřevěnělá. Všichni zúčastnění se snažili generálku zvládnout s co nejmenšími problémy, protože je ještě čekalo převlékání do rób a obleků, bez nichž by do Lucerny, která slavnostní večer hostí, nikoho nepustili.

Největší počet nominací má letos film Václava Havla Odcházení, v případě, že by získal cenu, převezme ji Dagmar Havlová, která je nominována i jako nejlepší herečka v hlavní roli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám