Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Českým Fotbalistou roku se stal už popáté Petr Čech (29). Brankáře fotbalového klubu Chelsea na předání cen překvapivě nedoprovodila jeho manželka Martina (30). Za to, že slavný sportovec přišel do paláce Žofín bez doprovodu, nemůže partnerská krize, ale logické důvody.

„Manželka musela zůstat v Anglii. Nemohla se mnou bohužel přijet, protože pracuje," exkluzivně se svěřil Super.cz Petr Čech. Manželka fenomenálního fotbalisty je už několik let lektorkou aerobiku a vzhledem k nasmlouvaným hodinám si nemohla ve všední den dovolit opustit Velkou Británii. Na rozdíl od většiny manželek sportovců se Martina nespokojí jen s rolí ochranitelky rodinného krbu, ale snaží se sama uplatnit ve svém oboru.

Bez manželky Terezy dorazil mimo jiné i Milan Baroš. Stříbrný Fotbalista roku Tomáš Rosický se díky zranění zad na galavečeru neobjevil vůbec.

I přesto se bylo čím kochat. Svou chotí Michaelou v úchvatných blyštivých šatech se pochlubil Tomáš Sivok, pěkný pohled byl i na parterku Nicole obránce Leverkusenu Michala Kadlece, nebo partnerku Lindu záložníka německého Wolfsburgu Petra Jiráčka.

Související témata:
Tomáš Sivok

Reklama

Další články

Načítám