Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) se v sobotu dopoledne tajně provdala při skromném obřadu v kostele Panny Marie ve Zlíně. V krásných šatech ze svatebního studia Dany Svozílkové vypadala jako princezna. Ovšem zatím jen nanečisto.

Svatební noc se svým vyvoleným pak strávila v luxusním svatebním apartmá pětihvězdičkového hotelu. Tím vyvoleným ale nebyl, oproti očekávání, otec jejího syna Kryšpína, Mirek Dopita, se kterým byla dokonce už zasnoubená! Agáta ho tři měsíce po porodu vyměnila za zajíčka - zpěváka a frontmana skupiny FiHa, Filipa Rácze (21).

Tohle všechno se totiž odehrálo na natáčení druhého videoklipu ostravské kapely. Vycházející hvězda, pop-rocková kapela FiHa letos vystoupila na takových festivalech jako je Rock for People nebo Colours of Ostrava. Na kontě už má jeden videoklip k singlu "Angry", který, stejně jako tento, natáčela s mladými talentovanými studenty audiovize Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám