Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Málokdo zažil tolik životních kotrmelců jako Karlos Vémola (38). Bojovník MMA aktuálně zažívá jedno z nejlepších životních období. Daří se mu v jeho oboru, vydal knihu, zajímají se o něj média a podle všeho vydělává dost peněz na to, aby byla spokojená i jeho plastikami vylepšená partnerka Lela Ceterová.

Během našeho posledního setkání na zkoušce obleků v pánském krejčovství se téma našeho rozhovoru stočilo i k životnímu období, na které Terminátor Vémola asi není hrdý. V roce 2014 bijce MMA zatkla v Anglii policie a on si za údajné finanční přečiny odseděl několik měsíců za mřížemi.

„Život jde někdy nahoru a dolů,” vybruslil diplomaticky z otázky český král MMA a dále dodal: „Já doufám, že mám své nejúspěšnější období před sebou. Že se teprve rozjíždím, že nekončím. Aktuálně to není vrchol mé kariéry, ale je to teprve start. Někteří tomu nevěří, ale já doufám, že je přesvědčím o opaku.” Uvidíme, jestli bude někdy v budoucnu konkrétnější a zodpoví otázky, které nad tématem vězení visí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám