Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Svojí novou blond barvou vlasů udělala čáru přes rozpočet módnímu návrháři Michalu Markovi, se kterým stříbrná SuperStar Eliška Rusková spolupracuje už od svého prvního videoklipu a pomohl jí i s pódiovou image. Michal Marek si ji totiž na focení dámské části své nové kolekce vybral jako brunetku. To se naštěstí dalo vyřešit tmavou parukou.

A právě při nočním focení v náchodském hotelu, tedy v jeho zahradě s nádhernými vyhlídkami, lesem a jezírkem, nám Eliška prozradila, že image takhle razantně změnila z důvodu, který je pro ženy celkem běžný. Po rozchodu s přítelem. Rozešli se už 4. ledna.

"Neklapalo to, každý chtěl od vztahu něco jiného. Ze začátku to bylo super, byli jsme zamilovaní a on odletěl do Ameriky a tam asi přišel ten zlom, kdy jsme si uvědomili, že takhle to nechceme. Vztah na dálku pro mě není," svěřila nám Eliška.

"Od vztahů si dávám pauzu. Opravdu chci jenom pracovat. Čekají mě velké koncerty, nové písničky i videoklipy. Strašně se těším, až to budu moct dát ven a říct to lidem, protože jsem z toho nadšená. Snad se jim to bude líbit tak jako mně," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám