Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

April Love Geary (24) čeká druhého potomka se zpěvákem Robinem Thickem (41) a porodit by měla zhruba za tři týdny. Fanouškům na Instagramu se pochlubila bříškem a zvěčnila se pouze v prádle.

April má termín porodu 10. března, což je také náhodou datum narozenin jejího snoubence, se kterým má už dceru Miu (10 měsíců). Thicke, který provokativním klipem proslavil i modelku Emily Ratajkowski, má s bývalou manželkou Paulou Patton ještě syna Juliana (10).

April a Robin uveřejnili svůj vztah v květnu 2015, dva měsíce po jeho rozvodu s Patton, se kterou byl 21 let. Vloni na Vánoce pak Thicke Geary požádal o ruku. Druhé těhotenství oznámili jen šest měsíců po narození dcery.

První porod se na modelčině postavě vůbec nepodepsal, i když si dokonalé křivky příliš dlouho neužila. Uvidíme, jestli se druhého miminka dočkají v termínu a zpěvák tak dostane ten nejhezčí dárek k narozeninám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám