Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do jaké míry se může česká produkce zařadit mezi ty světové? Jedním z dalších úspěchů na mezinárodním poli se může pochlubit hudebník Michal Dvořák (58), jehož zná publikum hlavně jako klávesistu z kapely Lucie.

Michal má ale i řadu svých sólových projektů. Vedle mezinárodního festivalu filmové hudby a multimédií Soundtrack Poděbrady či expedici Pandurango je to zejména hudební projekt Vivaldianno, který vytvořil společně s houslistou Jaroslavem Svěceným.

A právě Vivaldianno můžeme nově vidět i na palubě známých aeronilií. "Můžete jej vidět v programu TV Show. Malý klik pro pasažéry, velký krok pro Vivaldianno," pochlubil se Michal Dvořák a my jsme se přesvědčili, že tomu tak opravdu je.

Kromě Dvořákova díla lze ostatně v letadle zhlédnout i jeden český film. Jde o snímek Miss Hanoi režiséra Zdeňka Viktora v hlavní roli s Davidem Novotným a Ha Thanh Špetlíkovou, kterou známe mj. jako zdravotní sestřičku z Ordinace v růžové zahradě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám