Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Markétu Martiníkovou jsme naposledy zmiňovali mezi trojicí muzikálových div, které krátce po porodu prvního dítěte opět otěhotněly. Blondýnka snáší druhé těhotenství dobře, vystupuje, a dokonce představila i kalendář pro svoje fanoušky.

Už před pár lety jsme zmiňovali, že Markéta také moderovala na křesťanské televizi Tv Noe, je křesťankou, a proto mezi jejími fotkami v kalendáři rozhodně nenajdeme žádné "nahotinky".  Na jedné z fotografií čte dokonce budoucí dvojnásobná maminka bibli.

"Kalendář Cesta životem je pro nás s mým dvorním fotografem a blízkým kamarádem Mariánem Juskaninem společné dílo, ve kterém na život poukazujeme trochu odlišným pohledem, než je tomu v šoubyznysu u mých kolegů zvykem," vysvětluje Martiníková, kterou můžete znát třeba z prken divadla Kalich.

"Jak už napovídá název, kalendář Cesta životem mapuje určitým způsobem také můj osobní život, tedy nejen profesní. Proto také obsahuje například fotky z obou mých těhotenství," doplňuje Markéta, které ke snímkům přidala i duchovní citáty, jež vždy doplňují celkový dojem z dané fotografie.

"Myslíme si a pevně doufáme, že by náš kalendář mohl lidi potěšit nejen vizuálně, ale také určitým způsobem povznést nebo pozastavit v jejich běžném denním shonu. Přáli jsme si vnést do našeho díla tedy také duchovní rozměr, který lidé tolik touží během svého života prožít," dodala zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám