Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je nám líto, pánové, ale krásná tanečnice a herečka Jenna Dewan (37) už je opět šťastně zadaná. Jenna a hollywoodský samec Channing Tatum (38) se rozešli už před šesti měsíci, žádost o rozvod však Jenna podala teprve před několika dny. Odloučený pár spolu stále vychází dobře a společně vychovávají dcerku Everly (5). Každý už však randí s někým jiným.

Zatímco Tatum je spojován s britskou zpěvačkou Jessie J, Jenna randí s hercem Stevem Kazeem (43). Romance podle všeho trvá už dva měsíce a oba jsou podle zdroje časopisu People velmi šťastní. Steve je poměrně slušná partie. V minulosti získal cenu Tony pro nejlepšího herce v muzikálové roli.

I Channing Tatum udělal krok vpřed a na koncert své nové lásky dokonce vzal i dcerku. Je vidět, že i v Hollywoodu se lze rozvádět civilizovaně. Některé celebrity by si z nich mohly vzít příklad. Jenna a Channing ohlásili rozchod na jaře letošního roku prostřednictvím svých sociálních sítí. Manželský pár tvořili devět let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám