Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ona je známou muzikálovou zpěvačkou, on nově působí v kapele Chinaski jako bubeník. Lukáš Pavlík s Lucií Černíkovou jsou svoji už šest let a za měsíc oslaví čtvrté narozeniny dcery Sofinky.

Spokojená rodinka vyrazila na neformální tiskové setkání u příležitosti představení rodinného festivalu Přehrady Fest, kde se potkali s dalšími členky kapely Chinaski, ale i jinými hudebníky, kteří na rodinném festivalu vystoupí.

Jak se zdá, tak v rodině Pavlíků nepadlo jablko daleko od stromu. „Sofinka ráda tančí, zpívá, zkouší hrát na všelijaké hudební nástroje, které máme doma. Ráda si hraje i na divadlo. Určuje ostatním role a vymýšlí scénky,” svěřila se nám maminka Lucie, která kulturu v rodině podporuje. „Jako rodina se podporujeme a chodíme si navzájem na koncerty i do divadel. V létě určitě společně vyrazíme na rodinný festival Přehrady, kde budou hrát Chinaski,” říká herečka, která působila také v seriálu Ordinace v růžové zahradě.

V kapele Chinaski se rozmohl baby boom a tak nás zajímalo, jestli se všechny děti hudebníků společně kamarádí. „S některými dětmi členů Chinaski se už kamarádí a těší se, že ostatní pozná právě na festivalu Přehrady, kam se všichni chystají,” vysvětlila nám Černíková, která se už nemůže dočkat léta. Kromě zmíněného festivalu bude rodina hodně cestovat. „Budeme objíždět rodinu a známé napříč republikou a snad nám vyjde i pár dní někde u moře,” říká Lucie Černíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám