Hlavní obsah
Článek

Danny z Pomády si z návštěvy filmového festivalu udělal rodinnou dovolenou. Doprovod mu dělala Kelly Preston, která je jeho manželkou 27 let, i jejich dvě děti.

John Travolta (64) v jihofrancouzském letovisku navštívil světovou premiéru očekávaného filmu Solo: A Star Wars Story. Další příběh z předaleké galaxie je na rozdíl od kontroverzních snímků z programu festivalu v Cannes určen rodinnému publiku. Proto herec na červeném koberci ukázal své nejbližší.

Hrdého tatínka kromě jeho manželky doprovodila osmnáctiletá Ella Bleu a sedmiletý Benjamin. Z dcery už vyrostla krásná mladá žena. Nakolik se nejmladší potomek bude podobat tatínkovi, ukáže teprve čas. John a Kelly spolu měli také syna Jetta. Ten se v roce 2009 smrtelně zranil při pádu v koupelně. Bylo mu 16 let.

Slavní manželé v Cannes uvedou společný film Gotti, v němž Travolta ztvárnil zločince Johna Gottiho. Kelly si zahrála jeho ženu, takže na plátně budou vypadat dost přesvědčivě. Festival chystá také projekci legendární Pomády u příležitosti jejího 40. výročí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám