Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou to jenom tři týdny, co manželka držitele Thálie Jana Kříže porodila syna Filipa Jana. A už jsme ji potkali v divadle, kde se představoval nový projekt, muzikál Vlasy. Marie Křížová už je zase štíhlounká, což je skoro neuvěřitelné. A v květnu už bude zase na jevišti.

"Mám asi štěstí, že šla kila rychle dolů. Také jsem během těhotenství moc nepřibrala, jenom dvanáct kilo. A většina zůstala v porodnici. Svaly na břiše ještě vidět nejsou, ale dávám tomu pár týdnů. Sice nastupuju už v květnu, ale představení Atlantidy, kde hraju v podprsence, mě čeká až v červnu," řekla nám Maruška.

Žádné diety nedrží, cvičit ještě v šestinedělí na břicho nemůže, tak aspoň hodně chodí. "Vezmu kočár a psa a těch dvacet tisíc kroků denně dáme. Dělám práci, jakou dělám, lidé se na mne koukají, tak musím," krčila rameny.

V létě ji navíc čekají i představení Noci na Karlštejně, jak to tedy udělá s hlídáním syna? "Honza, manžel, už bude zpátky z Německa, kde hraje v Plesu upírů, a je nastartovaná babička, moje maminka, která hlídá i teď," vysvětlila Maruška.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám