Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Pavlína Pořízková (52) se na titulce plavkového vydání magazínu Sports Illustrated objevila v letech 1984 a 1985, přičemž byla teprve druhou modelkou, jež se stala cover star dvakrát po sobě (Christie Brinkley se to poštěstilo rovnou třikrát, v letech 1979-1981). Osmdesátky jsou dávno pryč, krása Pavlíny Pořízkové ale setrvává. Jen dívčí půvab vystřídalo charisma zralé ženy a dámy.

Pavlína se ani dnes v konkurenci jiných, mladších cover stars neztratí. Což dokázala na launch party k plavkovému vydání letošního roku, kde nechyběly např. Kate Upton, Ashley Graham, Lais Ribeiro či Tyra Banks. Rodačka z Prostějova vsadila na kostýmek červené barvy, která sama o sobě chytá nejvíc pozornosti, a sako navíc mělo hluboký výstřih, který modelka dle aktuálních trendů vyplnila jen svou kůží.

Pořízková je od roku 1989 manželkou zpěváka rockové kapely The Cars Rica Ocaska, s nímž se setkala již o pět let dříve, ve svých 19. Mají spolu syny Jonathana a Olivera.

Reklama

Další články

Načítám