Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šikana v dětství může člověka poznamenat na celý život. Své o tom ví Luis Padron (25) z Argentiny, který se kvůli ní natolik uchýlil do světa fantasy knížek, že zatoužil stát se jedním z jeho hrdinů.

Luis se po většinu života cítil jako vyděděnec a nedokázal zapadnout do společnosti, která mu tolik ubližovala. Fobie z tohoto světa se u něj ale projevila mimořádně silně. Změna identity probíhala nejprve nenápadně. Nejdříve se oblékal neobvyklým způsobem, později přidal excentrické barvy vlasů.

Pak se ale pustil do díla s nebývalou energií. Rozhodl se, že se stane elfem. Za změnu své vizáže včetně bělení pokožky laserem a změnu barvy očí zaplatil už 35 000 dolarů, což je přes 860 tisíc korun. To ale není všechno. Jen péče o jeho vzhled ho měsíčně přijde na dalších 5 tisíc dolarů.

Luis kašle na to, co si o něm lidé myslí, a jde si dál za svým cílem. Jeho podoba ještě není konečná. Plánuje mnohé další operace včetně prodloužení končetin.

Reklama

Další články

Načítám