Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tomu se říká úspěch. O přítelkyni zpěváka Adama Mišíka, modelku Dianu Kratochvílovou, mají zájem v Americe. Nově ji zastupuje za velkou louží agentura Elite, která se stará o největší světové modelingové star.

"Když jsem byla mladší, tak jsem hodně pracovala v Asii, hlavně Japonsku, ale teď už se spíš hodím na americký trh. Zastupuje mě agentura Elite, na což jsem velmi pyšná. Tam je prosadit se hrozně těžký, je to běh na dlouhou trať. Vůbec se tam dostat je ale velký krok k tomu tam uspět," řekla Super.cz Diana.

Pracovat v Americe je sen pro oba dva. "Uvidíme. Prahu máme rádi, je to domov, vždy to tak zůstane, ale je fajn cestovat, střídat to, mít možnost v Americe pracovat," vysvětluje Mišík.

"Netoužím být slavná modelka, ale jde mi o pracovní víza, získat třeba zelenou kartu. Pracovní víza jsme oba nedávno získali, to je velká novinka," usmívá se Diana.

Adam má šanci získat i trvalý pobyt. "Mám americkýho dědu, přišel jsem na to teprve nedávno, děda byl americký voják, ale když přišli komunisté, táta ztratil kontakt. Až teď se ukázalo, že tam mám docela velkou rodinu," prozradil zpěvák a herec na čajové párty na pražském Chodově.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám