Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak jsme se měli možnost v poslední době přesvědčit hned několikrát, zpěvačka Lady Gaga (38) dokáže vypadat nejen jako ztřeštěná popová diva, ale umí být i za dámu. Podobně tomu bylo i v sobotu, kdy v doprovodu svých asistentů kráčela po New Yorku v černých krajkových šatech s dlouhými širokými rukávy, které sice odhalily téměř vše z jejího bezchybného těla, ale i tak zpěvačka dokázala být maximálně elegantní.

Svým novým vzhledem překvapila Gaga v polovině srpna, kdy se ukázala v černé róbě s hlubokým výstřihem a o den později si vzala černé dlouhé šaty s vysokým rozparkem.

Avšak podobné šaty, které měla Gaga na sobě v sobotu, si nedávno vzala i modelka Abbey Clancy. Ta v nich rovněž sklidila velký úspěch. Nechala se snad jinak vždy originální Gaga jejím modelem inspirovat?

Ať už je to jak chce, blonďaté zpěvačce to náramně slušelo. Zvolila i vkusné doplňky v podobě výrazných černých brýlí, vysokých lodiček s červenou podrážkou, černozlatých náušnic a luxusního neceséru značky Coco Chanel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám