Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Victoria Beckham (50) je sice opravdovou profesionálkou, co se chození na podpatcích týče, ale pohybování se na takto vysokých platformách s jehlami musí být i pro ni jednoznačně náročnější, než kdyby raději dva měsíce po porodu oblékla tenisky. Ty si však na vždy elegantní Victorii ani nedokážeme představit. Stejně je na tom nejspíš i samotná Victoria, která si extrémně vysoké boty bere ven, i když nese v rukou svou malou dcerku Harper.

Beckham včera vyrazila ven celá v černém, malou Harper přitom pevně držela v náručí, ale procházela i kolem frekventované silnice. Pokud by v těchto místech na vysokých botách zavrávorala a ztratila rovnováhu, ani raději nemyslet na možné důsledky.

Bývalá členka dívčí skupiny Spice Girls je čtyřnásobnou maminkou, svému manželovi Davidu Beckhamovi (48) porodila tři syny a před dvěma měsíci i vytouženou dceru. Victoria je známá svou extrémně štíhlou postavou a vášní pro vysoké boty. Těch se evidetně nehodlá vzdát za žádných okolností.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám