Hlavní obsah
Článek

Když Jo Hughes (28) potkala Davea Swingewooda (33) byla z toho láska na první pohled. Milovníci smažených jídel společně navštěvovali fast foody, kde se proměnili v obézní pár.

Čtyřnásobná matka z britského města Stoke-on-Trent po posledním porodu dosáhla váhy 128 kilogramů, což ji dost omezovalo při pohybu. Jo proto zanevřela na všechny oblíbené pochutiny a nařídila si pravidelnou fyzickou zátěž.

„Dokonce jsem prodala auto, abych začala více chodit. Na spoustu míst jsem se pěšky dostala rychleji, protože mě nezdržoval dopravní provoz,“ tvrdí bývalá boubelka, která po 18 měsících zdravého životního stylu váží 69 kilogramů a může si dovolit obléknout prakticky cokoliv.

Změna jídelníčků se začala projevovat i na těle jejího partnera. Pro metrákového Davea bylo hubnutí Jo velkou motivací a sám to dotáhnul na 65 kil. Dřívější tlouštíci po dietě výrazně omládli a tvrdí, že je nepoznávají ani jejich příbuzní. Možná to bude i tím, že Jo kromě tělesných parametrů výrazně změnila i barvu vlasů. Z otylé černovlásky je výrazně hubenější blondýnka, která ovšem stále váží o čtyři kila více než její partner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám