Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Andreu Kerestešovou (39) vdavky teprve čekají, Jana Švandová (76) má tři veselky za sebou, Lenka Vlasáková je šťastně rozvedená. Tři slavné herečky nyní na jediný den oblékly svatební šaty kvůli focení plakátu pro očekávanou komedii Jak se zbavit nevěsty. Které to sluší nejvíc?

S Mikolášem Růžičkou chodí Kerestešová už tři roky. Focení svatebních šatů si užívala, protože žádnou klasickou svatební róbu mít na své vlastní veselce rozhodně nebude. "Až jednou bude moje svatba, nebudu v klasických šatech. Ráda bych na sobě měla něco, co nebude tak svazující. Jsem ráda, když můžu volně dýchat," vysvětlovala krásná Kerestešová.

Jana Švandová žije s manželem Pavlem Satoriem už dvacet let. Málokdo ale ví, že to je již její třetí manžel. Jaké to pro ni bylo po letech obléknout krásné svatební šaty? "Stylista mi vybral opravdu nádherné šaty. Je to naprosto můj vkus. Moc jsem si to v ateliéru užila. Ve skutečnosti už žádná svatba nebude. Jsem spokojená s tím, co mám doma, čtvrtá svatba rozhodně v žádném případě nebude," prozradila Švandová.

Herečce Lence Vlasákové manželství, ze kterého má devatenáctiletou dceru, nevyšlo. S partnerem Janem Dolanským žije již třináct let, ale zatím ke svatbě nedošlo. "Teď sice vdaná nejsem, ale vdávala jsem se, už to mám taky za sebou, a byl to krásný den! Šla bych do toho klidně znova. Lidé by neměli zůstávat spolu jen na psí knížku. Svatba je pro vztah důležitá," nenápadně vzkazuje svému partnerovi Vlasáková.

Všechny si focení plakátu k filmu Jak se zbavit nevěsty velmi užily. U focení nechyběl pochopitelně hlavní mužský hrdina filmu David Matásek, ani jeho filmový syn Matyáš Bystroň. Focení se ujala fotografka Lenka Hatašová. Premiéra nejočekávanější komedie roku je naplánována na 28. dubna. Vedle hlavních představitelů se ve filmu objeví Veronika Žilková a její dcera Kordula, Jana Stryková, Jenovéfa Boková, Jaroslav Plesl, Matěj Ruppert, Jana Kolesárová nebo Jaromír Dulava.

Reklama

Další články

Načítám