Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Se zpěvačkou Lenkou Filipovou jsme se nepotkali už dlouho, více než o ní bylo slyšet o její dceři Lenny, takže jsme byli zvědaví, kde se nám schovávala. "V poslední době hodně cestuju, samozřejmě že s muzikou," vysvětlila svoji absenci Lenka.

"Mám svoje kytary, svůj program Concertino a v podstatě jsem pořád na jevištích, sály jsou plné. Lenny je teď víc vidět, co do publicity a do PR, to je pravda. Cestuji nejen po Česku, ale i v zahraničí. Hodně po Evropě, od Slovenska po Francii a Anglii," vypočítala.

Zpěvačka raději cestuje autem než letecky. "To je totiž horší s kytarami. Špatně se umísťují, nechci je dávat do prostor, kde by jim byla zima a mohli je pošramotit. Stává se, že producent dokonce koupí klasické kytaře sedadlo. Ale jen v economy class, ne v byznysu, to jí stačí," smála se Lenka.

Do Anglie Filipová ráda létá už proto, že tam studuje její dcera. "Už je tam třetím rokem, a tak, abychom se viděly, zařizujeme si koncerty v zemích, kde žijeme. Ona přijede sem, já si zase zařídím koncerty v Anglii," vysvětlila, jak řeší, když se jim s dcerou po sobě stýská.

Který z hitů Lenky Filipové je vašemu sdrci nejblíže?
Zamilovaná
7 %
Mosty
17,8 %
Prý se tomu říká láska
50,2 %
Věnování
6,5 %
Za všechno může čas
13,8 %
Částečné zatmění srdce
4,7 %
Celkem hlasovalo 8484 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám