Hlavní obsah
Článek

Mladou herečku Denisu Nesvačilovou už jsme sice mohli vidět v několika menších seriálových rolích, její první velkou filmovou zkušeností jsou ale noví Básníci, v nichž si zahrála dceru Vendulky utěšitelky, tedy Evy Jeníčkové.

"Měla jsem trému, když jsem vstoupila mezi spoustu známých herců, kteří hrají v Básnících už od prvního dílu. Já tehdy ještě ani nebyla na světě. Ale byli na mě strašně hodní a užívala jsem si to," svěřila Denisa, která končí studium herectví.

"Mám za sebou seriálové zkušenosti, ale zatím to byly spíš takové střední nebo menší role. V poslední řadě Vyprávěj jsem byla poslední přítelkyní Honzíka Dvořáka, než se oženil, budu v seriálech Na vodě i ve VIP vraždách," vypočítala mladá herečka, která prý moc ráda neobíhá konkurzy. "Ani nevím, kdo mě vlastně doporučil na Básníky a pozval mě na kamerovky," dodala.

"Zajímavé je, že jsem si vůbec nepřišla podobná Evě Jeníčkové. Kdysi mi někdo řekl, že nejsem vůbec nikomu podobná, a tak mne nemohou obsazovat do rolí dcer. Ale když jsem se na ni podívala, tak bylo jasné, že to tam je. Ale na place jsme byly spíš jako dvojčata, protože ona vypadá výborně, vůbec ne, jako kdyby měla být moje máma," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám