Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Od premiéry rodinné komedie Sám doma už uběhlo 26 let, ale jméno Macaulay Culkin (35) je stále spjato s roztomilým rošťákem, který originálním způsobem ochránil dům svých rodičů před nájezdem zlodějů. Bývalá dětská hvězda podlehla pokušení v podobě drog, ale teď už se opět snaží vzkřísit svou hereckou kariéru.

Filmového Kevina potkal osud většiny dětských herců. Poté, co začal dospívat, o něj producenti přestali jevit zájem, což mělo za následek deprese, kvůli nimž sáhl po alkoholu a drogách. Roztomilý chlapec, který přirostl k srdci Michaelu Jacksonovi (†50), se proměnil v trosku a zdálo se, že už mu není pomoci.

Macaulay Culkin však přežil i svou údajnou smrt a vypadá to, že má nejhorší léta za sebou. Kromě kapely Pizza Underground se bývalá dětská hvězda opět věnuje i herectví. Letos se mihl v komedii Zoolander 2 a dostal nabídku hostovat v seriálu The Giffigan Show. Během natáčení v New Yorku se však objevil s delšími vlasy a výraznými brýlemi, takže si jej s komedií Sám doma spojil jen málokdo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám