Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britský zpěvák a bývalý člen skupiny One Direction Zayn Malik se opět nechal ‚zkrášlit‘. Hojně potetovaný mladý umělec ovšem svým posledním výtvorem trochu přestřelil a soudě podle mnoha nelibých reakcí se možná i ztenčí zástup jeho fanynek. Zayn si totiž vyholil hlavu a na pravý spánek si nechal zvěčnit nápis M.O.M.

O projevu úcty k jeho mamince se ale nejedná. Jde totiž o zkratku jeho prvního sólového alba nazvaného Mind of Mine (Moje mysl), které vyjde již v dubnu. Aby toho nebylo málo, současný partner modelky Gigi Hadid ke svým dalším více než čtyřiceti malůvkám na kůži přidal ještě letící vlaštovky po stranách krku, které symbolizují svobodu a štěstí.

Tatér hvězd Kevin Paul je ovšem přesvědčený, že si kérku na spánku zpěvák dřív nebo později buď nechá odstranit laserem, nebo ji nechá předělat. „Nakonec toho bude litovat,“ je přesvědčený Kevin, kterému se nelíbí jak zpracování obrázku, tak jeho umístění. „Bude dost těžké to něčím překrýt, nové tetování by muselo být větší a o dost tmavší. Zayn míval nejlepší tetování z One Direction, tohle mezi ně ale rozhodně nepatří,“ dodal profík, který sám tetoval jeho bývalého kolegu z kapely Harryho Stylese nebo například Eda Sheerana.

Reklama

Další články

Načítám