Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rodiče Mayi Henry ze San Antonia v Texasu chtěli pro dceru přichystat nezapomenutelnou oslavu 15. narozenin, kterou pojali vskutku pompézně a na peníze nehleděli. Na párty oslavenkyni zazpívali dokonce i její oblíbenci - rapper Pitbull či zpěvák Nick Jonas. Večírek nakonec Mayina otce vyšel na šest miliónů dolarů (bezmála 146 miliónů korun).

Narozeninová párty se konala na speciálně vytvořeném prostranství o více než pěti tisících metrech čtverečních v San Antoniu, které bylo vyzdobeno stěnami z růží a nespočtem květin, ovocných stromů, fontán či motýlů. Nacházelo se na něm i obrovské koncertní pódium, na které pak oslavenkyně sestoupila po schodech jako princezna ve speciálně ušitých šatech od návrháře Rolanda Santany.

Maya, kterou na Instagramu sleduje přes 37 tisíc lidí, je dcerou vlivného právníka Thomase J. Henryho, který ve své texaské advokátní kanceláři zaměstnává více než šedesát dalších právníků. Pro dceru neváhal objednat vizážistu hvězd jménem Patrick Ta. O zachycení nezapomenutelných momentů se postarala fotografka první dámy Michelle Obamy Donna Newman. Celou oslavu přitom uspořádal tým 150 lidí newyorského koordinátora večírků Davida Monna.

Své živobytí v luxusu dává Maya na odiv i na sociálních sítích, často se například obklopuje celebritami. Mezi její poslední úlovky patří selfie s Jamiem Foxxem, Katy Perry, Justinem Bieberem či Hillary Clinton.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám