Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Koncem loňského roku Leoš Mareš (47) svou přítelkyni Moniku Koblížkovou poměrně zanedbával. Veškerý čas sebrala moderátorovi práce v rádiu, moderování vlastní talk show a zejména příprava na StarDance. Kvůli úmrtí moderátorova tatínka milenci nakonec museli odložit termín odjezdu na společnou dovolenou.

Zdá se, že nyní to Leoš ale Monice jaksepatří vynahrazuje. Na začátku roku vyrazila dvojice s přáteli do Thajska a ní si užívají v Brazílii. Na poslední dovolené bylo zajímavé, že Monika do poslední chvíle nevěděla, kam se poletí, a název cílové destinace zjistila až na letišti.

V Rio de Janeiru se dvojice kromě plážových radovánek a navštěvování památek věnuje také sportu, což není pro Leoše zase tak typické. Naposledy na slavné pláži Copacabana uběhl deset kilometrů. Zjevně se nechal ve vztahu přirozeně inspirovat zdravým životním stylem své partnerky.

Reklama

Další články

Načítám